۲۲ تیر ۱۳۸۳، ۱۰:۳۴

معاون پژوهشي دانشگاه علم و صنعت ايران:

اگر روستاها به فناوري اطلاعات مجهز نشوند، گسست فرهنگي قابل پيش بيني است

معاونت پژوهشي دانشگاه علم و صنعت ايران گفت:در صورتي كه روستاهاي ما به فناوري اطلاعات مجهز نشوند و نتوانند از اطلاعات روز دنيا، مطلع شوند، با توجه به رشد فناوري اطلاعات در شهرها بايد منتظر يك گسست فرهنگي باشيم.

دكتر روح الله كثيري در گفتگو با خبرنگار دانشگاهي "مهر" افزود: بزرگترين معضل روستاهاي ايران، ايزوله بودن آنهاست. ايزوله بودن روستاها موجب شده است روستاهاي ايران از فناوري اطلاعات و ارتباطات به دور باشند. دسترسي نداشتن روستاها به فناوري اطلاعات مانع از توسعه و ترقي آنها مي شود.

عضو هيئت علمي دانشگاه علم و صنعت ايران تصريح كرد: عدم دسترسي روستاها به شبكه اينترنت سبب شده است جمعيت روستايي ايران به دانش فني و اطلاعات روز دنيا دسترسي نداشته باشند. با توجه به پيشرفت چشمگير شهرها در حوزه فناوري اطلاعات، دور ماندن روستاها از اطلاعات روز دنيا موجب ايجاد فاصله زياد ميان فرهنگ روستانشينان با شهرنشينان مي شود.

معاونت پژوهشي دانشگاه علم و صنعت ايران تصريح كرد: موج مجهز كردن روستاها به فناوري اطلاعات راه افتاده است و در سالهاي آينده حجم بهره برداري از اينترنت در روستاها گسترش مي يابد.

دكتر روح الله كثيري در زمينه اقدامات دانشگاه علم و صنعت در زمينه رشد ICT در كشور گفت: در اين زمينه دانشگاه علم و صنعت ايران تلاش هاي قابل توجهي انجام داده است. دكتر جلالي - استاد دانشگاه علم و صنعت ايران - از پايه گذاران ICT روستايي در ايران است. وي اولين روستاي اينترنتي را پايه گذاري كرده است. با تاسيس اولين روستاي اينترنتي تحولي كه در منطقه ايجاد شد، استقبال وزارت پست و تلگراف را موجب شد و آنها خواستار اجراي اين طرح در سطح كلان شدند. گفته مي شود مبلغي از فروش فيش هاي تلفن همراه به اين امر تخصيص يابد.

کد خبر 94304

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha